NAŠE USLUGE

itg digitalni tisak zagreb

DIGITALNI TISAK

grafička priprema itg digitalni tisak zagreb

GRAFIČKA PRIPREMA

itg digitalni tisak zagreb

OFFSET TISAK

knjiga itg digitalni tisak zagreb dorada

GRAFIČKA DORADA

U našoj tiskari imamo kompletno zaokruženi tehnološki proces izrade tiskovina. Nudimo grafičku pripremu, savjetovanje vezano uz tisak i pripremu, digitalni i offset (klasični) tisak, grafičku doradu, varijabilni i personalizirani tisak te digitalizaciju i skeniranje dokumenata i pohranu na digitalne medije.

Uz vrhunski obučene i školovane djelatnike te uz sofisticiranu opremu, nudimo kvalitetnu grafičku pripremu i pripremu za tisak. Radimo na Macintosh i PC računalima.

Tehnološki gledano, nudimo odvojeno kolorni i crno bijeli tisak. Strojeve koje koristimo odlikuju se brzinom, velikim kapacitetima te kvalitetnim otiskom. Omogućavaju našim klijentima – TISAK NA ZAHTJEV. Mogućnost dotisaka u svakom času.

Nudimo kratak rok isporuke za jednostavnije poslove: od 8 do 24 sata. Knjige u manjim nakladama možemo isporučiti unutar 48 sati!

Sve tiskane proizvode dovršavamo u našem pogonu dorade. Radimo tvrdi, meki, spiralni i klamani uvez. Poznati smo po kvaliteti uveza – to garantiraju najpoznatije izdavačke kuće u Hrvatskoj.

Osim klasičnoga i digitalnog tiska standardnih tiskovina (monografija, knjiga, brošura, kataloga, posjetnica i drugog materijala) uz vrhunsku opremu za digitalni tisak, tiskamo i prersonalizirane dokumente, mailing akcije, predračune, račune, ulaznice i akreditacije te mnoge druge varijabilne dokumente. Uz personalizaciju i varijabilni tisak nudimo i uslugu kuvertiranja. Sve na jednom mjestu.

digitalizacija i skeniranje itg digitalni tisak zagreb

Dugogodišnje iskustvo u pripremi materijala rezultiralo je izradom sustava za digitalizaciju starih knjiga koje se ne smiju rastavljati i uništavati. Do sada smo digitalizirali i pohranili na digitalne medije preko 600.000 stranica raznih tiskovina te raznih planova, nacrta i karata.