itg digitalni tisak zagreb nik titanik

O NAMA

Tvrtka I T G d.o.o. osnovana je 1993. godine. U početku se bavila isključivo grafičkom pripremom i jedna je od prvih u Hrvatskoj koja je nabavila Macintosh računala za obradu teksta i slike…

Danas, osim pripreme nudi kompletnu grafičku uslugu: pripremu za tisak, tisak, uvez i doradu te savjetovanje u vezi s tiskom vaših materijala. Tvrtka koristi najmoderniju opremu za digitalni tisak te ju svakih 5 godina obnavlja sa strojevima nove generacije.

Zapošljava 8 vrhunski obučenih djelatnika koji vam mogu pomoći u svakom trenutku.

VIZIJA
U nepreglednoj ponudi elektroničkih i informatičkih podataka, pisani trag uvijek ostaje. Korištenjem suvremene opreme za digitalni tisak, cilj nam je omogućiti ljudima da svoju kreativnost u pisanom i crtanom obliku, objave u knjizi, brošuri, prospektu, mapi ili nekom drugom odabranom obliku. Brzom, kvalitetnom i lijepom opremljenom tiskovinom – knjigom pjesama, uspomena, popularnim ili stručnim znanstvenim radom, nudimo zadovoljstvo autoru i brojnim čitateljima koji će imati priliku uživati u djelu.

MISIJA
Uporabom novih tehnologija, u mogućnosti smo na obostrano zadovoljstvo isporučiti izuzetno kvalitetno tiskano izdanje prihvatljive cijene.